pink line
Îți arătăm ce Google nu vrea să vezi - Platforma de detectare și prevenire a click-urilor frauduloase.
De ce să alegi Platforma Antifraudă?

Este un software unic dezvoltat pentru a opri și a preveni fraudele Adwords înainte de a se întâmpla. L-am dezvoltat pentru a acționa ca o extensie de securitate pentru platformele AdWords și PPC. Cu noi, vei avea șanse mai mari de a crește numărul de conversii pentru fiecare budget cheltuit cu reclamele.

pink line
1 an abonament gratuit!
info icon
Configurarea durează doar 2 minute

Trebuie să te înregistrezi pentru un cont gratuit. Atunci va trebui să adăugi site-urile web pe care dorești să le urmărești în sistem. Codul de urmărire trebuie să fie implementat în toate paginile site-ului web înainte de HEAD

think icon
1 AN - TRIAL GRATUIT
După înregistrarea cu software-ul, vei obține 1 AN DE urmărire publicitară GRATUITĂ pentru a încerca sistemul nostru și pentru a vedea dacă ai vizitatori fraudulosi. După această perioadă, te rugăm să consulți pagina noastră de abonamente.
creative icon
Blocare / deblocare automată a IP-urilor
Pentru a minimiza eforturile tale, am decis să integrăm cât mai multe proceduri automate (ex. blocare IP și deblocare IP), dar vei putea, de asemenea, să efectuezi acțiuni manuale (la clic).

Ce beneficii ai?

Detecție și prevenire fraudelor pe AdWords și PPC Click
Monitorizarea întregului trafic primit (mobil și desktop)
Setarea regulilor pentru blocarea / deblocarea automată a adreselor IP
Posibilitatea blocării / deblocării manuale a adreselor IP
Alerte prin e-mail pentru IP-uri suspecte / blocate
Tabloul de bord de raportare în timp real

Află mai multe despre:

Platforma antifrauda împiedică click-urile false AdWords automat Detectarea utilizatorului, roboții, blocarea automată și deblocarea adreselor IP Dacă ați instalat corect codul de urmărire unic în toate paginile site-ului dvs. web, sistemul nostru va începe să colecteze date și să genereze rapoarte. Îți recomandăm să instalezi scriptul de urmărire fără modificări. De asemenea, reține că vei putea alege între un script de urmărire SSL (securizat) (dacă site-ul tău web utilizează https) sau scriptul normal de urmărire http. Dacă nu utilizezi https, îți recomandăm să folosești scriptul non-SSL. Software-ul este capabil să urmărească traficul de intrare pentru toate dispozitivele (desktop, tabletă, smartphone) și să genereze rapoarte în timp real. Dacă dorești să afli mai multe despre scriptul și metodele noastre de urmărire, completează formularul nostru de contact.
Fiecare afacere este unică. În acest fel, permitem clienților noștri să stabilească regulile pentru blocarea / deblocarea automată a adreselor IP. Conectează-te în tabloul de bord cu numele de utilizator și parola pe care ai folosit-o la crearea contului. După ce te-ai autentificat, trebuie să adăugi domeniul site-ului (ex: domain.com) și să începi să setezi regulile: - Reguli pentru excluderea automată a adreselor IP după mai multe clicuri (ex: 3) - Reguli pentru deblocarea automată a unei adrese IP după câteva zile (ex: 30) - Regulile după ce o adresă IP este considerată suspectă (ex: 2) - clicuri și ore bazate pe reguli (ex: 2 clicuri într-o perioadă de 1 oră; 3 clicuri în 1 oră) - Regula pentru identificarea și blocarea roboților JavaScript dezactivați.) Aceste reguli pot fi modificate oricând, accesând „Setarea blocării IP” din tabloul de bord.
Utilizând regulile pe care le-ai configurat în tabloul de bord sistemul nostru va detecta un clic fraudulos pe anunțurile plătite. Sistemul nostru poate identifica clicuri manuale, clicuri automate, javascript boturi dezactivate, software dezvoltat special pentru a face clicuri frauduloase. Avantajele tehnologiei ClickBrainiacs: nu este nevoie să stai în alertă toată ziua și noaptea detectează și blochează imediat Adrese IP frauduloase primiți alerte prin e-mail atunci când o adresă IP este blocată în campania dvs. plătită Notă 1: dacă utilizezi funcția „Blocare IP automată” și configurezi o limită de 3 clicuri pentru fiecare adresă IP, vei fi protejat și după al 3-lea clic, sistemul nostru va bloca automat adresele IP frauduloase în toată campania AdWords.
În tabloul de bord, vei putea configura dacă dorești să primești alerte prin e-mail atunci când este detectată activitate suspectă în contul Adwords. Dacă alegi să fii avertizat, vei primi alerte prin e-mail atunci când o adresă IP este considerată suspectă. De exemplu, dacă setezi alerta suspectă de e-mail la 2 clicuri, după ce primești 2 clicuri de la aceeași adresă IP, vei fi alertat instantaneu și când o adresă IP este blocată automat în toată campania AdWords. De exemplu, dacă configurezi opțiunea de blocare automată la 3 clicuri, după ce primești 3 clicuri de la aceeași adresă IP, blocarea va fi instantaneu și veți fi alertat.
Soluția noastră de urmărire include localizarea IP în rapoartele noastre. Aceasta înseamnă că putem genera rapoarte corecte legate de țara de origine a unei anumite adrese IP și, de asemenea, cu privire la oraș. Folosim curent baza de date MaxMind GeoIP, pe care o actualizăm pe o bază de 6 luni. Folosind tabloul de bord de raportare, vei putea sorta IP-urile suspecte în funcție de țară și, de asemenea, de oraș. În viitor, intenționăm să introducem și un raport referitor la zonele geografice cu cel mai mare număr de adrese IP suspectate și blocate.
Dacă codul de urmărire a fost implementat corect, sistemul nostru va începe să colecteze date și să genereze rapoarte. Veți putea vedea rapoartele în tabloul de bord. Software-ul generează rapoarte pentru: ultimele vizitatori, clicuri pe anunțuri, clicuri dezactivate Script Java, clicuri zilnice de anunțuri, lista de adrese IP suspectate și blocate. Rapoartele conțin: adresa URL, data de acces, adresa IP, recomandare, țară și oraș
De asemenea, sistemul nostru acceptă detectarea cookie-urilor a IP-urilor care își schimbă în mod constant adresele IP. Deci, în cazul în care vă întrebați dacă este posibil să prindeți fraudatorii care folosesc adrese proxy sau adrese VPN, atunci răspunsul nostru este DA. Orice utilizator poate utiliza această caracteristică excelentă și, în același timp, pot fi activate câteva opțiuni: cookie-urile pot fi ignorate sau nu, utilizatorii pot configura un număr maxim de clicuri permise de la un anumit dispozitiv care și-a modificat IP-ul, după ce un IP a fost blocat, dacă dispozitivul va schimba din nou adresa IP, sistemul îl va exclude după primul clic. Note despre amprentarea Javascript: Am testat, de asemenea, amprentarea devidă, dar, din păcate, datorită cantității imense de dispozitive mobile similare, este imposibil să implementăm o modalitate corectă de urmărire a dispozitivelor prin amprentă. Ca caracteristică opțională, opțiunea poate fi activată pentru licențiere sau clienți premium.
//adfuse.ro/wp-content/uploads/2020/05/footer.png