blue line
Obține cele mai bune rezultate cu bugetul cheltuit Facebook
Acum este momentul să valorificăm puterea publicității Facebook.

Facebook & Instagram au devenit una dintre cele mai puternice platforme de marketing de pe planetă. Datorită numărului de utilizatori, datelor, al creativității și scalabilității, nu a existat niciodată ocazia în care să poți afișa reclame în fața celei mai relevante audiențe. Acum putem.
Petrecem fiecare zi lucrând la campanii de publicitate Facebook & Instagram pentru clienții noștri. Monitorizarea, optimizarea, reglarea, creșterea performanței, divizarea testelor creative și orice trebuie să facem pentru a atinge obiectivele noastre de performanță.

blue line
Spune-ne despre afacerea ta
info icon
Creșterea veniturilor, leadurilor și a vânzărilor

Facebook și Instagram oferă o targetare incredibilă și reclame creative pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea.

 • Targetare avansata
 • Costuri mici
 • Retargetare Dinamică
think icon
Date despre audiență
Obține informații valoroase despre publicul țintă care te vor ajuta să crești vânzările.
 • Audiențe bazate pe interese
 • Audiențe vizitatori site web
 • Audiențe asemănătoare
creative icon
Scalabilitate, Urmărirea și Analiza
Optimizează și îmbunătățește campaniile prin sistemul avansat de urmărire și analiză Facebook.
 • Peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar
 • Pixelul pentru a crește vânzările pe site
 • Optimizarea pentru valoare

Descoperire și cercetare

descoperire si cercetare

La începutul proiectului alocăm timp pentru a-ți înțelege afacerea, produsele și serviciile, obiectivele de afaceri și publicul țintă.

Strategie și planificare

strategie si planificare

Alocăm timpul necesar pentru a crea strategia potrivită pentru tine. Faza de planificare și strategie este importantă pentru a te asigura că reclama are cel mai bun start și va continua să aibă succes.

Audiența și targetarea

audienta si targetare

Facebook oferă cele mai avansate metode de targetare. Datorită informațiilor pe care Facebook le deține, reclamele tale vor fi afișate unei audiențe relevante.

Creativele

creativele

Deoarece audiențele parcurg rapid fluxurile, marca ta trebuie să aibă un impact real în primele secunde, aici punem accent pe creativele folosite.

Optimizare

optimizare

Urmează îmbunătățirea performanței contului de publicitate. Știm cum să scalăm campaniile publicitare. Echipa noastră monitorizează zilnic conturile pentru a se asigura că își îndeplinesc obiectivele.

pink line

Te putem ajuta prin:

Crearea unei strategii câștigătoare de reclame pe Facebook
Vom crea o strategie de reclame pe Facebook pentru afacerea ta care va oferi mai multă interacțiuni, mai mult trafic, mai multe vânzări sau lead-uri.
Găsirea clienților prin targetare avansată
Putem utiliza funcțiile avansate de targetare pe Facebook pentru a afișa reclamele chiar persoanelor care ar putea fi interesate cel mai mult.
Crearea unor reclame cu cretive care convertesc
Știm ce atrage cel mai bine pe Facebook, astfel echipa noastră va implementa "strategiile noastre secrete" pentru a obține cele mai bune rezultate.
Obținerea unui ROAS excelent pentru afacerea ta
Întrebarea este: ești mulțumit de ROAS-ul tău? Echipa noastră de specialiști în reclame pe Facebook pune accent pe rentabilitatea reclamelor.
Nu există contract pe termen lung sau taxe ascunse
Vrem să obții rezultate și să rămâi cu noi pentru motivele corecte, de aceea nu te legăm de contractele pe termen lung și taxe ascunse.
Instalarea Pixelului
Noi ne ocupăm de instalrea Pixelului. Ne asigurăm că pixelul este instalat și că urmărim corect evenimentele. Vom înțelege mai bine impactul reclamelor măsurând ce se întâmplă când sunt văzute de utilizatori.

Contactează-ne

Observă modul în care investim mult timp, vorbind, gândind și punând idei în acțiune pentru a te asigura că fiecare oportunitate îți este maximizată.

Contactează-ne telefonic sau Completează formularul de contact

  //adfuse.ro/wp-content/uploads/2020/05/footer.png