Dezvoltă-ți afacerea cu Google Ads

O strategie inteligentă care este executată bine te poate ajuta să găsești noi clienți, să generezi venituri și să-ți dezvolți afacerea. Cu toate acestea, fără un plan, poți pierde oportunitățile și poți pierde bugetul investit. Nu este nimic mai frustrant decât să știi că ai clienți care îți caută afacerea, dar nu te pot găsi. Acesta este motivul pentru care este important să ai o echipă de experți Google Ads, cu experiență în a oferi cele mai bune rezultate.

Nu poți fi bun la PPC dacă nu te pasionează.

Pasiunea noastră pentru Pay Per Click vine de la oamenii noștri, care iubesc ceea ce fac. Găsim o satisfacție atunci când ajungem la clientul potrivit la momentul potrivit sau atunci când creștem rata pe click și reducem costul per click și nu în ultimul rând, să creăm rapoarte pe înțelesul oricărui client. Vrem să avem clienți informați.

google ads

Analizăm, implementăm și depășim așteptările!

În scopul de a asigura succesul campaniilor noastre de Google Ads, urmăm un proces care include:

design icon black
Research

Înțelegerea comportamentul consumatorului și gasirea cuvintelor cheie potrivite.

meeting icon black
Strategie

Conturăm strategia în jurul obiectivelor, audienței și budgetului.

people icon black
Implementare

Implementăm campaniile care sunt concepute pentru a atrage publicul tău țintă.

save icon black
Analiză și Optimizare

Analizăm și îmbunătățim reclamele pentru a obține cele mai mari rate de conversie.

7414
Google Search
Vrei să apari in rezultate Google deasupra celor organice? Poți fi la doar o căutare Google distanță.
7415
Remarketing Clasic
Afișează anunțuri pentru vizitatorii anteriori pe măsură ce navighează pe site-uri și în aplicații din Rețeaua de display.
7416
Google Shopping
Afișează produsele tale deasupra tuturor rezultatelor din Google sub formă de imagini cu detalii despre preț și trimitere către website.
promovare google ads
7417
Google Display
Îți poți afișa strategic reclama clienților potențiali, în locul potrivit și la momentul potrivit.
7418
Remarketing Dinamic
Readuce vizitatorii de pe site pentru a finaliza acțiunea pe care au început-o și nu au terminat-o.
7419
YouTube Ads
Interacționează cu cele mai bune audiențe pe cea mai mare platformă video din lume.

Întrebări frecvente

92% dintre cumpărători declară că folosesc internetul pentru a căuta mai multe informații despre branduri înainte de a lua o decizie de cumpărare, iar 81% dintre potențialii clienți fac același lucru. Asta înseamnă că majoritatea clienților actuali te-au găsit probabil printr-o căutare Google, de ce să nu îți afișezi reclamele înaintea concurenței tale?
Timpul inseamna bani. Atunci de ce să pierzi timpul? Prin colaborarea cu o agenție reprezintă deja un pas în fața concurențeitale. Campaniile necesită un research amănunțit pentru a determina audiența, cuvintele cheie și concurența. De asemenea, acestea necesită timp în fiecare zi pentru a asigura performanța și pentru aanaliza feedback-ul publicului țintă la reclame.
Avem două trăsătuiri principale, știm să ascultăm, să acordăm atenție cliențișor și suntem intotdeauna transparenți. Oferim atenția zilnică a contului de publicitate unde anunțurile de căutare Google se pot schimba drastic într-o zi, astfel încât acestea necesită monitorizare zilnică. Ceea ce nu este o problemă, deoarece aceasta este o practică obișnuită pentru noi. Nu uităm și de comunicare și transparență. Este inclus în cultura agenției noastre să avem o comunicare deschisă și constantă cu echipa dar și cu clienții noștri. Eliminăm orice teamă legată de transparență , având întotdeauna o linie deschisă de comunicare și raportând toate aspectele performanței reclamelor pe Google.
Costul Google Ads este determinat de setările bugetului. Google Ads poate funcționa cu aproape orice buget. Plătiți numai când utilizatorii interacționează cu anunțul, cum ar fi atunci când dau clic pentru a vă vizita site-ul sau când apelează compania. Cu Google Ads, nu există cerințe minime privind cheltuielile sau o durată obligatorie a contractului; puteți să opriți oricând afișarea anunțurilor. Costul unui clic sau al unui apel variază în funcție de mai mulți factori.
Rularea unei campanii AdWords fără a ști cum să folosești platforma poate fi o rețetă pentru a arde rapid banii. Platforma se updatează frecvent. De asemenea, poate fi total irelevant dacă te uiți la valorile greșite. Chiar și Google îți spune că o rata de clic este un metric bun, este una excelentă, dar rentabilitatea investițiilor este cel mai important, dar, de obicei, implică un efort mai mare pentru a-l seta. Aceasta înseamnă configurarea corectă a Google Analytics și integrarea câtorva platforme pentru a obține mai multe date. Dacă nu știi despre toate aceste funcții, Google nu te va ajuta, ceea ce înseamnă că acele campanii pot suferi, ceea ce înseamnă că vei cheltui mai mult decât ar trebui.
Google Ads afișează anunțul atunci când utilizatorii caută online produsele și serviciile pe care le oferi. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, Google Ads ajută să afișezi reclamele clienților potențiali, chiar în momentul în care aceștia se pregătesc să facă o acțiune. După ce reclama este creată și este aprobată, aceasta se poate afișa în zona vizată, acolo unde utilizatorii caută un produs sau un serviciu similar celor pe care le oferi. Plătești numai când utilizatorii interacționează cu anunțul, cum ar fi atunci când dau clic pe acesta sau când apelează compania.

Contactează-ne

Observă modul în care investim mult timp, vorbind, gândind și punând idei în acțiune pentru a te asigura că fiecare oportunitate îți este maximizată.

Contactează-ne telefonic sau Completează formularul de contact

    //adfuse.ro/wp-content/uploads/2020/05/footer.png